image

Woningaanbod

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld u aan voor de nieuwsbrief

Bijzonder zijn de verschillende woonsferen in het Land van Essche. Zo kunt u ‘Wonen aan het Lint’ en ‘Wonen aan groen’. Ook qua woningaanbod biedt de wijk voor elk wat wils.

Er komen 96 koopwoningen, waarvan er 27 met Koopstartregeling worden aangeboden. Daarmee bieden we ook de starter op de woningmarkt een kans op een fijn, nieuw thuis. Daarnaast komen er 39 middeldure (tot € 1000,-) huurwoningen en – appartementen en 20 sociale huurwoningen. Kortom, een wijk die echt voor elk wat wils biedt.

Foto
Foto
Foto
Foto

Aanbod koopwoningen

In het Land van Essche verkopen we vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen vaak met tuin aan het water. Ook komen er rijwoningen, herenhuizen en verandawoningen. Bijzonder aan de herenhuizen is dat ze maar liefst 6 of 7 meter breed zijn. Breder dan de gemiddelde vrijstaande villa. Daarmee bieden de huizen een zee aan leefruimte voor een groot gezin. De verandawoningen staan straks aan de groene wadi’s. Alle ruimte om buiten te genieten.

Kansen om door te stromen

Door in Land van Essche grote herenhuizen, vrijstaande woningen en tweekappers aan te bieden, kunnen mensen uit Strijen en omgeving doorstromen naar een groter en/of mooier huis. Er komen daardoor bestaande woningen op de markt die voor anderen weer kans bieden op een mooie, nieuwe toekomst.

Belangstelling?

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor het Land van Essche? Leuk! Dan gaan we u in de komende maanden graag meer vertellen via nieuwsbrieven en social media. Op dit moment werken wij de plannen verder uit. Zoals het er nu naar uitziet, start de verkoop in het voorjaar van 2023. U kunt u nu al inschrijven als belangstellende en volgen via Instagram of Facebook. Meld u nu aan, mis niets.

Aanmelden

Ontwikkelaar

Kerkstraat 132
3262 PH Oud-Beijerland