image

Locatie

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld u aan voor de nieuwsbrief

De woningen zijn ontworpen in de populaire jaren-30-architectuur. Een stijl die tijdloos mooi is en in combinatie met veel groen nog beter tot zijn recht komt. En daar wordt voor gezorgd in het Land van Essche.

Het open polderlandschap en de natuurrijke oevers aan de zuidzijde worden via de groene ‘longen’ de wijk ingetrokken. Door vervolgens het parkeren zoveel mogelijk uit het zicht te onttrekken gaat echt alle aandacht uit naar groen en ontstaan superfijne en veilige plekken om te spelen en ontmoeten. Verder komt er in de wijk mooie klinkerbestrating en via waterdoorlatende tegels en wadi’s wordt regen gemakkelijk afgevoerd zonder een riool te belasten.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Fijne plek om te wonen

Het Land van Essche ligt tussen de Schenkeldijk, Land van Essche 1 en een typisch Hoeksche Waards dijklint met daarachter het water van de Nieuwe haven. Het fijne van deze plek is dat u echt buiten woont, maar dat u met 5 minuten lopen ook in het dorp bent. Strijen is een middelgroot dorp in de Hoeksche Waard en biedt een uitgebreid aanbod van voorzieningen. Hiervandaan bent u in 15 minuten in Dordrecht en hartje Rotterdam is maar 25 minuten rijden.

Belangstelling?

“Aantrekkelijk, duurzaam en klimaatadaptief”

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor het Land van Essche? Leuk! Dan gaan we u in de komende maanden graag meer vertellen via nieuwsbrieven en social media. Op dit moment werken wij de plannen verder uit. Zoals het er nu naar uitziet, start de verkoop in het voorjaar van 2023. U kunt u nu al inschrijven als belangstellende en volgen via Instagram of Facebook. Meld u nu aan, mis niets.

Aanmelden

Ontwikkelaar

Kerkstraat 132
3262 PH Oud-Beijerland